شرکت تامین روانکار دایان به عنوان تامین کننده انواع روغن های دیزلی، صنعتی و گریس های تخصصی با سابقه 30 ساله و با کادری مجرب در این حوزه فعالیت می کند. این شرکت، روغن های دیزلی و صنعتی و گریس های تخصصی را از برندهای معتبر داخلی و خارجی تامین می کند. هدف این شرکت ارائه روانکارهای صنعتی و روغن های دیزلی، صنعتی و گریس های تخصصی به مشتریان در بهترین کیفیت می باشد. شرکت دایان مصمم است تا با به کار گیری نیروی انسانی مجرب و توسعه و گسترش شرکت بتواند رضایت و اطمینان خاطر مشتریان را جلب کند، و همچنین سفارشات را به موقع تحویل دهد.
از توانمندی های این شرکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-نمایندگی انحصاری فروش محصولات تخصصی صنایع فولاد، دایکاست و کابل سازی از شرکت petrofer
-تامین کننده محصولات شرکت های, mobil, fuchs, nynas
-نمایندگی رسمی فروش و رتبه اول در شرکت های نفت بهران، نفت پارس، نفت ایرانول و total
-برگزاری کلاس های آموزشی و روانکاری به صورت رایگان
روغن دنده : جهت کاهش اصطحکاک، جلوگیری از خوردگی و افزایش دما و تعویض راحت دنده
روغن صنعتی: شامل انواع روغن توربین، روغن هیدرولیک، روغن هیدرولیک ضد آتش و...
گریس: انواع گریس های صنعتی با مشخصات مختلف
روغن گاز سوز: جهت استفاده در روغن کاری موتور های گاز سوز
هدف از روانکاری دنده ها و استفاده از روغن دنده، جلوگیری از لغزش بین دندانه ها و جدا نگهداشتن سطوح فلزی، کاهش ضریب اصطحکاک و سایش، ممانعت از خوردگی، جلوگیری از افزایش دما، کاهش سر و صدا در حین کار، تعویض راحت دنده در دماهای پایین عملکرد برای دنده های غیر اتوماتیک، بهبود انتقال حرارت، فراهم آوردن شرایط نرم و آسان برای انتقال قدرت توسط دنده ها و در نهایت افزایش طول عمر دنده ها است. یکی از روغن هایی که در ماشین مصرف می شود واسکازین یا روغن دنده است. این روغن ها در گیربکس و دیفرانسیل خودرو استفاده می شوند و با روغن موتور فرق دارند. روغن دنده دارای مواد افزودنی مخصوصی است که دنده ها را در مقابل فشار محافظت میکند. روغن دنده مخصوص دیفرانسیل چون در شرایط سخت تری کار میکند باید از روغن دنده گیربکس قوی تر باشد.
محصولات جامد یا نیمه جامدی هستند که از پراکنده شدن یک عامل سفت کننده در یک مایع روان کننده حاصل می شوند و مواد اضافی دیگری نیز معمولا دارند. ماده سفت کننده نقش حامل روغن را بر عهده دارد و روغن را در انجام عمل روانکاری یاری می کند و بنابراین فرق اصلی گریس ها با روغن ها در وجود ماده سفت کننده است. مشخصات و کیفیت گریس به نوع و مقدار سفت کننده، مواد افزودنی و مشخصات روغن پایه و هم چنین فرآیند تولید بستگی دارد. گریس ها را براساس نوع روغن پایه، نوع ماده سفت کننده و از نظر میزان قوام و سفتی دسته بندی میکنند.
استفاده از روغن هایی که برای خودروهای دیزلی فرمول سازی شده در خودروهای بنزینی قابل استفاده نمی باشد. در قدیم از روغن های موتورهای بنزینی استفاده می کردند به علت سفت تر بودن که دلیل مناسبی نبود. روغن موتورها به دلیل قدرت پاکنندگی که دارند در زمان استفاده سیاه می شوند.
کیفیت روغن های موتور به دو گروه تقسیم می شوند:
1-روغن های موتور برای خودروهای بنزینی که با حرف s که سطح کیفیت آن را با حرف a تا n نمایش میدهند.
2-روغن موتور برای خودروهای دیزلی که با حرف c که سطح کیفیت آن را با حرف a تا j نشان میدهند.
کاربر گرامی هنگام تماس با شرکت مذکور اعلام بفرماییدکه اطلاعات تماس را از صفحه شخصی شرکت در سامانه شمستا مشاهده کرده اید تا از امتیازات توافقی و پشتیبانی آتی شمستا بهره مند شوید.