درباره ما

آشنایی با شرکت سهنددور (تولیدکننده انواع گیربکس های صنعتی)

شرکت سهند دور با مدیریت دکتر مظفر احمدی و برادر ایشان مهندس ابراهیم احمدی از سال 1362 با تولید انواع گیربکس های حلزونی شروع به فعالیت نمود و در حال حاضر با پیروی از اصول تولید و کیفیت و با کمک مهندسین مجرب و متخصصین فنی و اجرایی و همچنین با استفاده از نرم افزار های جامع مهندسی موفق به تولید انواع گیربکس های حلزونی ، هلیکال ، مخروطی مارپیچ ، هیپوئیدی، اسپروئیدی از ۰/۱۲ کیلووات تا ۱۵ مگاوات میباشد.

انواع گیربکس های شرکت سهند دور

1. گیربکس حلزونی

  • گیربکس سری w
  • این نوع گیربکس ها مشابه گیربکس های کتابی حلزونی با ظاهری مکعبی شکل هستند با این تفاوت که بدنه این گیربکس ها از جنس آلمینیوم بوده و این مسئله باعث انتقال حرارت بهتر و راندمان قدرتی بالاتر نسبت به سری U شده است .در حال حاضر این گیربکس ها در 7 سایز و نسبت های گوناگون تولید میشوند.کاربرد این گیربکس ها در صنایع گوناگون مانند ماشین آلات بسته بندی ، صنایع غذایی، صنایع چوب و کاغذ ، بالابرها ، صنایع  کشاورزی ، میکسرها و بسیاری موارد دیگر می باشد.

  • گیربکس سری U
  • این نوع گیربکس که به گیربکس های سری کتابی نیز معروف می باشند به علت شکل مکعبی خود این قابلیت را به مصرف کننده می دهد که در تمامی حالت های نصبی بدون تغییر در ساختار گیربکس از آن استفاده نماید. این نوع گیربکس ها دارای بدنه چدنی می باشد و از سایز 110 تا 300   با شافت بلند و کوتاه تولید میشود.
  •  
  •  گیربکس سری VF و MVF
  • مشخصه بارز این گیربکس ها عدم برگشت پذیری در نسبت های بالای 40 و سهولت در نگهداری و تعمیرات میباشد ، همچنین آنها قابلیت استفاده در فضاهای محدود و جایی که دو محور ورودی و خروجی به هردلیلی نمی توانند در یک راستا قرار بگیرند است.گیربکس های حلزونی  را میتوان در 6 حالت مختلف نصب و حتی با یکدیگر ترکیب نمود .کاربرد این گیربکس ها در صنایع گوناگون مانند ماشین آلات و بالابرهای ساختمانی ، دمنده ها و هواکش ها، دیزل ژنراتورها، سیستم های انتقال مواد، معادن و حفر چاه،  کانوایرها، نوار نقاله، کمپرسور ها، ماشین آلات تراش، نانوایی ها، آسیاب ها، میکسرها، صنایع سنگ ، کاشی و سرامیک، صنایع بسته بندی  ، صنایع غذایی و بسیاری موارد دیگر می باشد.

2. گیربکس شیرآلات 

  • گیربکس سری GS
  • گیربکس های سری GS برای استفاده در شیرهای ولو پروانه ای ، دو شاخه ، سوپاپ ها، تعدیل کننده ها ( دمپرها) و… استفاده می شوند. این نوع گیربکس در سایزهای بالا با اضافه شدن آداپتور این قابلیت را به کاربر می دهد که از گشتاورهای بالاتری جهت باز و بسته کردن انواع ولو استفاده نماید.
  • گیربکس سری SW
  • این نوع گیربکس که تحت عنوان گیربکس های ربع گرد نیز شناخته می شود اکثرا جهت شیرهای پروانه ای مورد استفاده قرار می گیرند. مکانیزم چرخ دنده در این نوع گیربکس حلزونی می باشد. گیربکس های ربع گرد در دو مدل کفی دار و فلنچ دار تولید می شوند که در حالت کفی دار این قابلیت به کاربر داده می شود که با تغییر بر روی کفی گیربکس مجموعه بر روی سایز ولوهای متعدد نصب گردد (با شرط قابلیت تحمل گشتاور) و در حالت فلنچ دار گیربکس تنها بر اساس سایز ولو قابلیت استفاده را دارد.
  • گیربکس سری SB-V
  • گیربکس های سری SB-V که تحت عنوان گیربکس های سری F نیز شناخته می شوند بر اساس مکانیزم چرخدنده های کرانویل و پینیون می باشند. این نوع گیربکس نیز همانند گیربکس های سری GS قابلیت نصب اکچویتور را دارا می باشند. همچنین در خصوص جنس استم نات خروجی این نوع گیربکس که بر اساس سفارش می باشد امکان تولید با دو جنس استم برنز و چدن میسر است.

3. گیربکس هلیکال

  • گیربکس سری SN
  • گیربکس های سری SN بیشتر جهت کاربرد در نوار نقاله های کوچک و دستگاههای مشابه آن استفاده می شوند.این نوع گیربکس ها از دو چرخ دنده هلیکال تشکیل شده اند. پوسته های این گیربکس ها آلومینیومی و چرخ دنده این گیربکس ها با دو جنس فولادی و چدنی قابل ارائه می باشد. این نوع گیربکس تنها با نسبت های ثابت تولید میگردند و جهت تغییر این نسبت ها معمولا با تغییر در سایز پولی دور ورودی و در نتیجه خروجی گیربکس را تغییر می دهند.
  • گیربکس سری RS2
  • گیربکس های قورباغه ای که به گیربکس های روسی معروفند و در تیپ شافت موازی تولید می گردند. این نوع گیربکس ها بر اساس توان و گشتاور مورد نیاز معمولا به صورت های دو، سه و چهار محور تولید و ارائه می شود.
  • گیربکس سری قورباغه ای (GHP)
  • گیربکس های قورباغه ای که به گیربکس های روسی معروفند و در تیپ شافت موازی تولید می گردند. این نوع گیربکس ها بر اساس توان و گشتاور مورد نیاز معمولا به صورت های دو، سه و چهار محور تولید و ارائه می شود.

4. گیربکس مخروطی

  • گیربکس سری RAN
  • گیربکس های سریRAN متشکل است از یک سری چرخ دنده مخروطی ساده – یا مارپیچ اسپیرال است و بسته به نوع خروجی و جهت خروجی در مدل های گیربکس چهارگوش(سری Ranc) و گرد (سری Ranw) ساخته می شوند و با توجه به موارد استفاده دارای نسبت های تبدیل1:1 الی 5:1 تولید می گردد این نوع گیربکس ها با خاصیت تغییر جهت این امکان را ایجاد می کنند که کاربر در کمترین فضا تغییر جهت ورود و خروج گیربکس را داشته باشد و همچنین با استفاده از یک گیربکس همزمان چندین دستگاه را به طور همزمان و با یک محرک راه اندازی نماید. از خواص دیگر این گیربکس ها به علت داشتن دنده های مخروطی اسپیرال ضربه پذیر بودن این نوع گیربکس ها می باشد.

5. گیربکس خاص

  • از جمله این نمونه گیربکس ها می توان به گیربکس آسیاب مواد، میکسر با توان ورودی 160 و 15 کیلو وات، RNG31-DN80، Type 903201،آسیاب سیمان، SZN360، اضطراری کوره، FA107، R77، RXF، تراولینگ، Cooling Tower، Rom210، اکسترودر، RLG31، BG90، نوار نقاله Rap100، B3HH11 B3HH3، B3HH14 و نورد سرد، مرکب، کولینگ تاور، جرثقیل PIV ND 47، گیربکس های خاص با توان ورودی 150 و 2/2 کیلو وات و دور ورودی 1450 و 1400 دور بر موتور (rpm).

خدمات ما

طراحی و تولید

طراحی و تولید گیربکس های حلزونی، شیرآلات، هلیکال، مخروطی، خاص و موتور گیربکس آسانسور

اطلاعات تماس

کاربر گرامی هنگام تماس با شرکت مذکور اعلام بفرماییدکه اطلاعات تماس را از صفحه شخصی شرکت در سامانه شمستا مشاهده کرده اید تا از امتیازات توافقی و پشتیبانی آتی شمستا بهره مند شوید.

مدیر : مظفر احمدی دستگردی
ایمیل : info@sahanddour.co
سایت : sahanddour.co
اصفهان، ابتدای منطقه صنعتی دولت آباد، خیابان اکباتان

فرم تماس

نظر خود را در باره این نمایشگاه ثبت کنید

ثبت نظر شما
X

به نمایشگاه آنلاین سامانه جامع صنعتی شمستا خوش آمدید