سوالات متداول

جهت قرار گیری نام خود در لیست متخصصین می بایست بعد از ثبت نام در پنل خدمات(منو کنار ثبت نام)) وارد شده پروفایل کاربری را پر کرده سپس در منو متخصصان و مدرسان اطلاعات تخصصی خود در سه بخش آموزش، مشاوره و فنی را وارد کنید

خیر، اگر فرد بعد از ثبت نام اولیه در هنگام پرکردن پروفایل کاربری"آیا شما شخص حقوقی هستید" را بله جواب دهد گزینه های مربوط به شخص حقوقی باز و پروفایل بعد از ذخیره اطلاعات بنام شخص حقوقی تغییر نام پیدا می کند. لذا کاربر اگر دوست دارد در قسمت متخصصین هم معرفی شود باید ثبت نام دیگر داشته و گزینه حقوقی را فعال نکند

بعد از ثبت نام اولیه و تکمیل پروفایل کاربری، باید در قسمت متخصصین اطلاعات خود را در سه بخش آموزش، مشاوره و انجام خدمات فنی را تکمیل نمایید. در این قسمت یک گزینه دارد "ایا می خواهید در بخش متخصصین معرفی شود" آین گزینه را "بله" تغییر دهید تا اطلاعات شما در متخصصین نمایش داده شود "

خیر، بازدید از نمایشگاهها و بخشهای متخصصان، مشاوره، فنی و آموزشهای تخصصی رایگان است

در ابتدا با ثبت نام شما و ارسال کد به موبایل پنل خدمات به نام شما ایجاد خواهد شد. پس از ورود به پنل خدمات و در هنگام پر کردن پروفایل کاربری در قسمت پایین از شما سوال می شود شخصیت حقوقی هستید یا حقیقی، اگر حقوقی را انتخاب کنید یکسری اطلاعات از شما سوال می شود و از این به بعد پنل به نام شرکت یا کارگاه شما تغییر نام پیدا خواهد کرد.

بله. چون ثبت نام اولیه و وارد شدن به سایت با نام و نام خانوادگی فرد بوده است اکنون فرد می تواند علی رغم اینکه وضعیت پروفایل را به حقوقی تغییر داده. در بخش متخصصان اطلاعات خود را وارد کند. چون در این قسمت با همان نام و نام خانوادگی فرد ثبت نام شده اطلاعات ذخیره می شود

 گزینه متقاضی کار از منوهای بالا است که حاوی اطلاعات افراد متقاضی کار می باشد برای این منظور پس از ثبت نام در قسمت داشبورد اطلاعات خود را در بخش منو متقاضی کار وارد نمایید تا شرکتها و مراکز متقاضی نیرو از شما استفاده کنند. همچنین اگر در زمینه خاصی از جمله نرم افزار یا مدلسازی و غیره می توانید در قسمت متخصصان اطلاعات خود را در سه بخش آموزش، مشاوره و خدمات فنی وارد کنید تا کاربران متقاضی بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. از قسمت کاریابی نیز می توانید آگهی های استخدام را ملاحظه فرمایید.

ضمن تشکر از حضور شما. در فرم متخصصان، اولین گزینه که مربوط به نمایش شما بوده است را از وضعیت اولیه خیر، به بله تغییر دهید.